Bakonyi Túra farmlátogatással

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2019. október 23. - 08:00 - - 17:00
Helyszín: 
Bakonyi Túra farmlátogatással

Szeretnél belekóstolni egy farm életébe? Kipróbálni régi népi játékokat? Kecskét, pónit, bárányokat simogatni? Esetleg kihajtani és megetetni a jószágot? Vagy csak sétálni, pihenni, egyet a Bakonyban?

Akkor nincs más teendőd, mint kézen fogni anyut, aput, nagyit, papit, kistesót és eljönni velünk egy rövid túrára a Bakonyba, ahol egy családi gazdaságban mindezeket kipróbálhatod, majd egy kis bakonyi sétával a Pisztrángos-tó partján is megpihenhetsz.

A projekt az Euróai Unió támogatásával valósul meg. TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00973

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület egy családi gazdaság életébe való bepillantással koronázott bakonyi túrát hirdet 2019. október 23-án (szerdán) 8-16 óra között tartó programmal.

A nap során Farkasgyepűtől induló rövid gyalogos túrával jutunk el Németbányára, a Tarka Boci Portára, ahol a gyerekek a hagyományos népi játékok és praktikák kipróbálása mellett megismerkedhetnek az állattartás rejtelmeivel, kiengedhetik, etethetik, simogathatják őket, esetleg lovagolhatnak is, míg a felnőttek a népi hagyományokból fedezhetnek fel érdekességeket. A kora délutáni órákban mindezt hátrahagyva a Pisztrángos-tóhoz sétálunk el, ahol a természet csodái adnak ideális teret pihenésünknek. Innen Farkasgyepűre visszatérve fejezzük be túránkat.

A túrán 20 főig mind a felnőttek, mind a gyermekek ingyenesen részt vehetnek, de a részvétel jelentkezéshez kötött. Így jelentkezz mielőbb, sőt szólj a szomszéd srácoknak is! Jelentkezéseteket október 15-ig (illetve a étszám beteltéig) a timi [at] csalan [dot] hu e-mail címre várjuk.