„Ki minek gondol...” Farsangi zarándoklat

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2022. február 26. - 09:00 - - 15:00
„Ki minek gondol...”   Farsangi zarándoklat

Szeretettel hívunk és várunk a Regina Mundi Plébánia és a Csalán Környezet-és Természetvédő Egyesület által közösen szervezett farsangi zarándoklatra. Az út során álarcaink, maszkjaink után kutatva csodálkozunk rá a természetben jelenlévő Teremtő jelenlétére, figyelünk üzenetére, tanítására.

Szeretettel hívunk és várunk a Regina Mundi Plébánia és a Csalán Környezet-és Természetvédő Egyesület által közösen szervezett farsangi zarándoklatra.

Az út során álarcaink, maszkjaink után kutatva csodálkozunk rá a természetben jelenlévő Teremtő jelenlétére, figyelünk üzenetére, tanítására.

Találkozó időpontja: 2022. február 26. 8:50

Találkozó helye: Veszprém, Autóbuszállomás (14. kocsiállás) vagy a 9:00-kor Veszprémfajszra induló autóbusz, mely megáll Veszprémben a Komakút téren (9:04) illetve a József Attila utcai megállónál (9:06) is.

A zarándoklat Veszprémfajszról a buszfordulótól indul, majd a Kálvárián és a Koloska-völgyön át vezet el Balatonfüredig.

Távolság: 13 km

A visszautazás szintén autóbusszal történik.

A veszprémi visszaérkezés várható időpontja 14:30.

Azon résztvevőket is szeretettel várjuk, akik csak a veszprémfajszi keresztutat járnák velünk. Ők akár külön autóval is jöhetnek, akár autóbusszal utazva velünk jönnek ki, és a Veszprémfajszról 10:56-kor induló autóbusszal vissza is jöhetnek Veszprémbe.

Amit érdemes magunkkal hozni:

  • kényelmes, bejáratott túracipő, réteges öltözék

  • túrabot, hátizsák (benne az útra elegendő étellel is itallal)

  • esőkabát

  • utazási költség fedezésére készpénz, illetve utazási igazolványok (diákigazolvány, közalkalmazotti igazolvány, nyugdíjas igazolvány stb.)

A zarándoklatot Szalay Tímea vezeti. Bővebb információért február 15-ig illetve február 23-25 között a 30-9460658-as számon érhető el.

A részvétel ingyenes, de részvételi szándékát kérem, jelezze vissza akár a fent megadott telefonszámon, akár az alábbi link alatt található űrlap kitöltésével.

Szeretettel várunk!