Passzív- és szalmaházak látogatása

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2019. október 28. - 15:00 - - 18:00
Helyszín: 
Passzív- és szalmaházak látogatása

A CSalán Egyesület tanulmányútján egy szalmabála lakóház és egy passzív ház szerkezetét, építésének technikáit, működési elvét és gyakorlati megvalósulását ismerhetik meg az érdeklődők október 28-án.

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület ezúton tisztelettel meghívja Önt tanulmányútjára, mely során két igazán energiatakarékos családi ház meglátogatására kerül sor: egy szalmabála lakóház és egy passzív ház szerkezetét, építésének technikáit, működési elvét és gyakorlati megvalósulását ismerhetik meg az érdeklődők. A látogatás során maguk a házak tulajdonosai azok, akik megálmodták és végigvitték környezettudatos szemléletmódjukat saját házuk építésében, melynek tapasztalatairól, kihívásairól és eredményeiről, sikereikről osztják meg gondolataikat mindazokkal, akik a velünk tartanak erre az alkalomra.

A program során a szalmabálaház meglátogatása Nemesvámoson, míg a passzív ház megtekintése Veszprémben lesz.

A tanulmányút időpontja: 2019. október 28. 15:00 – 18:00

Az utazás közös szervezésben történik.

A részvétel módja:

A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött, melyet e-mailen a timi [at] csalan [dot] hu címre írt levélben kérjük megtenni. Kérjük, a jelentkezéshez adják meg telefonszámukat a könnyebb kapcsolattartás végett.

Jelentkezési határidő: 2019. október 25. 12:00

A projekt az Euróai Unió támogatásával valósul meg. KEHOP-5.4.1-16-2016-00142