A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága

Nyomtatóbarát változat
Pusztai Árpád - Bardócz Zsuzsa
A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága

Onnantól kezdve, hogy beavatkozunk a természet folyamataiba, a kívánatos eredmények mellett szinte mindig meglepetésszerűen megjelennek váratlan, gyakran nem kifejezetten pozitív hatások. Különösen igaz ez az utóbbi évszázadban iparággá növekvő élelmiszergyártásra és azon belül is a génkezelt növényekből, állatokból előállított élelmiszerekre. Erről a sokakat érintő témáról írnak a szerzők, kifejezetten laikusok számára.

152 oldal

Egyszerre maximum ennyi napra kölcsönözhető: 
21
Átvétel helyszíne, nyitvatartás: 
Csalán iroda
Általános kölcsönzési feltételek: 
Kölcsönzési feltételek - könyvek és oktatóanyagok

Foglald le!

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.