Titkok és ötletek nagyapáink kertjéből

Nyomtatóbarát változat
Reader's Digest
Titkok és ötletek nagyapáink kertjéből

Fedezze fel a tegnap kertészeinek bölcsességét, és alakítson ki szemet gyönyörködtető, terményekben gazdag kertet! Neveljen színpompás virágokat, életerős sövényt vagy ízletes termést adó gyümölcsfákat és zöldségeket anélkül, hogy káros vegyszereket kellene használnia. Ötletek, amelyek kiállták az idő próbáját. Ismerje meg a különféle kerti munkák elvégzésének legjobb módszereit a több mint 1000 színes fotó és a lépésről lépésre leírt útmutatók segítségével.
A könyv választ ad valamennyi kérdésére. Tudja meg, mikor, hol, hogyan kell ágyást készíteni, vetni, ültetni. átültetni, öntözni tápoldatozni, kapálni, tövet osztani, metszeni, ritkítani, szüretelni és még sok minden mást, a tökéletes eredmény elérése érdekében.
Az évszakok ritmusában legyen mindig naprakész, és kövesse a kertész naptárában leírtakat, hogy pontosan tudja, mikor érdemes betakarítani a zöldségeket és a gyümölcsöket, hogy a legjobb zamatukat élvezhesse. Egészséges növények, egészséges kert. Válasszon a kíméletes, környezetbarát módszerek közül, amelyekkel megelőzheti vagy kezelheti a leggyakoribb növénybetegségeket, és megfékezheti a kártevőket.
320 oldal

Reader's Digest Kiadó, 2007

Egyszerre maximum ennyi napra kölcsönözhető: 
21
Átvétel helyszíne, nyitvatartás: 
Csalán iroda
Általános kölcsönzési feltételek: 
Kölcsönzési feltételek - könyvek és oktatóanyagok

Foglald le!

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.