Biokertészkedés a gyakorlatban - tanulmányút

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
Biokertészkedés a gyakorlatban - tanulmányút
.

A biokertészkedés gyakorlati megvalósulását bemutató tanulmányutat  szervez a Csalán Egyesület Ware Borbálához Hegyesdre, a Biokultúra Egyesület vezetőjéhez. A több alkalmas kertészeti tanulmányutak közül a jelenlegi, május 23-i kirándulásra május 21-ig lehet jelentkezni az Egyesület elérhetőségein.

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület egy, a biokertészkedési gyakorlatokat, tapasztalatokat megismertetését célzó tanulmányutat szervez Hegyesdre 2015. május 23-án. A látogatás Ware Borbála, a Biokultúra Egyesület vezetőjének gazdaságába enged betekintést, aki több évtizedes gyakorlattal rendelkezve ossza meg a résztvevőkkel tapasztalatait, praktikáit. Megtekinthetjük a talajtakarás, a vetésforgó, növénytársítás, sokszínű és változatos, ámbár hasznonnövényeinkben gazdagon termő kert kialakításának menetét, lépéseit, eszközeit, melyet utána akár saját kertünkben mi magunk is meg tudunk valósítani.

A tanulmányút veszprémi találkozója 2015. május 23-án 14:00 óra. A program koraesti visszaérkezésű, így ennek megfelelően ételről és italról a résztvevőknek maguknak kell gondoskodniuk. A részvétel az első 8 jelentkező számára ingyenes, több jelentkező esetén önköltségen tudja az Egyesület biztosítani a részvételt. Jelentkezni a titkarsag [at] csalan [dot] hu e-mail címen, illetve a 88-578-390-es telefonszámon lehet 2015. május 21-ig.