Tégy klímafogadalmat...

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
Tégy klímafogadalmat!
.

... és gazdagodj egy okos kiadvánnyal! Most készült el és már küldjük is Neked! Sok szeretettel ajánljuk figyelmedbe legfrissebb anyagunkat, egy naptár formájú háztartási naplót. Tudjuk, hogy számodra is fontosak a zöld értékek, sokat teszel azért, hogy minél fenntarthatóbb módon, a természettel harmóniában élhesd az életed.

Ezért is adjunk meg a lehetőséget, hogy zöld vállalásaidat a Klímafogadalomban fogalmazd meg, így felmérheted, hogy mi az, amit már megtettél, s mit tehetsz még tovább haladva a környezetbarát úton. A Klímafogadalom a „ Változzunk együtt” kiadványunk melléklete.

 

A klímafogadalmat tevők egy naptár formájú háztartási naplót kapnak. Ez az okos kiadvány segítséget ad ahhoz, hogy a klímafogadalomban bejelölt vállalásaid valóra váljanak. Alkalmas az energia- és vízfogyasztásod folyamatos követésére, emlékeztet a főbb teendőkre és meglepetés kuponokat, ajándékokat is tartalmaz.

 

A kitöltött klímafogadalmat küldd a renata [at] csalan [dot] hu , vagy a 8201 Veszprém, Pf. 222 címre, vagy hozd be irodánkba, a Rákóczi F. u. 3-ba! Ne felejtsd el megadni a postacímedet sem!

 

Élj zölden! Mi segítünk.

Kapcsolódó anyagok: