Otthon az egészségben

Nyomtatóbarát változat

Otthon az egészségben

interaktív kiállítás

Az egészség a legfontosabb kincsünk, mit is adhatnánk nagyobb értéket, mint az egészség felé vezető út mérföldköveinek bemutatását? És mindezt úgy, hogy közben játszunk, kipróbáljuk, megkóstoljuk, megszagoljuk, megfogjuk, és az ötletet, tippet hazavisszük.

Átgondolt egészségmegőrző kiállításunk az egészség összetettségét hűen kezeli:

  • Megkóstolható egészség Az egészséges táplálkozás területén a kiállítás otthon is könnyen megvalósítható tippeket, elkészíthető recepteket nyújt.
  • Csak okosan az energiákkal! Te is felmérheted, kiszámolhatod, hogy vajon merre is billen az a bizonyos mérleg? Láthatóvá válik, hogy mi is az elég, akár a táplálkozásban, akár a mozgás területén.
  • A mozgás hatalma, avagy ragadd meg a lehetőséget, és próbáld ki, teszteld le az új eszközöket. Jól átmozgatnak? A bátrabbak számára komplett feladatsorokkal is szolgálunk.
  • Nyugiban Zavar, idegesít, nyomaszt, vagy már csak az sem? Nyugalmat és megoldásokat találhatsz kiállításunkon.

      

 

 

 

 

 

Komlpexen átgondolt, szakértők segítségével kidolgozott interaktív kiállításunk hasznos segítség, ha egyszerű, hétköznapi ötleteket, mintákat szeretnél játékosan megismerni, kipróbálni, és a mindennapokba beépítve egészséges szeretnél maradni.

A kiállítás paraméterei:

A kiállítás kölcsönözhető, így egyidejűleg minden munkatársad, látogatód, tanulód számára nyújtja egészségmegőrző szolgáltatásait.

Kültéren (akár fesztiválokon, falunapon) és beltéren (iskolában, művelődési házban) egyaránt felállítható, de fontos a nedvességtől való védelme.

Alapterülete 6*3 méter, mely magában foglal egy konyhát, egy nappalit, és nyugis szobát és egy udvart is.

A kiállítás egyénre szabott módon kölcsönözhető. Így nyugodtan keress minket a részleteket illetően:

Csalán Egyesület, titkarsag [at] csalan [dot] hu (timi [at] csalan [dot] hu, )Tel: 30 946 06 58

Mert az egészség a legfőbb kincsünk.