Hírlevelek Levelezési listáról kategória

Azt hallottam én barátom, Ökovásár lesz a nyáron!

2012. augusztus 14.

Kedves Barátunk!


Az idei évben korábbi időpontban és más helyszínen szervezzük meg közkedvelt szabadtéri rendezvényüket, az Ökovásárt. A bio- és helyi termelőket, valamint kézműveseket felvonultató tizenkettedik vásári forgatag ezúttal 2012. augusztus 25-én lesz Veszprémben, a Színházkertben. Ne feledd hát, ennek megfelelően írd be naptáradba az eseményt, részletes programért pedig kattints kapcsolódó cikkünkre!

Energiasuli

2012. június 28.

Eszedbe jutott, hogy versenyezz a számláiddal?


Az energiaszámlák kifizetésekor, vagy az éves leolvasáskor szembesülsz igazán azzal, hogy mennyi energiát is használsz fel. Ez hosszabb-rövidebb ideig feszültséget okoz Benned, majd minden megy tovább. A nyomasztó lelki teher azonban csökkenthető az energiaszámlákkal egyetemben már egy kis odafigyeléssel, és közben még zöldíted és az életed, csökkented az ökológiai lábnyomodat.

 

Gyűjtsd a krajcárt!

2012. június 15.

Kedves Barátunk, leendő Önkéntesünk!

 

Örömmel újságolom, hogy a Csalán Egyesület ismét egy nagyon érdekes és nagyszabású rendezvényt szervez, az ÖKOFESZTIVÁLT, mely több területen is önkénteseket igényel.

 

Természetesen Krajcárokért, amit akár már az Ökofesztivál utáni munkanapokon beválthatsz az irodában található termékekre.

Minden önkéntes óra = 1 db krajcár.

 

Nyári gyakorlat

2012. június 8.

Nyári gyakorlat a Csalán Egyesület „Zöld” infópontjában

 

A Csalán Környezet – és Természetvédő Egyesület nyári gyakorlatukat letölteni kívánó egyetemisták, vagy önkéntes munkát vállaló fiatalok jelentkezését várja egy Veszprém belvárosi „zöld” információs pont működtetésére.

 

A gyakorlatra vagy olyan egyetemisták vagy önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy fiatal és jó hangulatú csapatban tevékenykedni, kommunikatívak és nem jelent problémát ügyfelekkel való személyes kapcsolatfelvétel.

Energiasuli

2012. május 30.

Kedves Barátunk!

 

Örömmel értesítelek, hogy mint hírlevél olvasónk, Te is részt vehetsz az energiasuli online képzéssorozaton, mely során mostantól hetente egy alkalommal küldünk Neked hírlevelet, benne sok ötlettel a háztartásod zöldítéséhez és energiaszámláid csökkentéséhez. A tippek megvalósítása viszont csak rajtad múlik. Próbáld ki javaslatainkat és oszd meg velünk tapasztalataidat (www.facebook.com/csalanegyesulet), hogy azokból mások is tanulhassanak.

 

Helyi sajtot!

2012. május 21.

Kedves Barátunk!

 

Szeretnéd megismerni a helyi élelmiszereket? Megkóstolnád, kipróbálnád?

Segítünk!

 

A Csalán Egyesület közreműködik rendelésed leadásában, a gazdák beszervezésében, az átvétel leszervezésében. Neked nem kell mást tenned, mint jelezned az igényedet, és eljönni az áruért.

 

Indulásként Ivácson Attila veszprémi kistermelőtől származó tehénsajtot tudsz rendelni az alábbiak szerint: