Völgyesi Erika

Nyomtatóbarát változat

 

Völgyesi Erika, Litér, sertéshús-termékek, füstöltáru

Férjem az állattenyésztés szerelmese. Kezdetektől fogva sokféle állattal foglalkozunk, tartunk lovat, kecskéket, birkákat, sertéseket, nyulakat, tyúkokat …. mindent, ami csak elfér gazdaságunkban. A kedvenceknek járó kitüntető szerepet a lovak és a kutyák élvezhetik.

Az egyre több helyen megalakuló helyi piacok kitűnő lehetőséget kínálnak számunkra is, hogy hústermékeinket értékesíthessük, sőt kínálatunkat is gazdagíthassuk. Így vevőink nemcsak az otthoni gazdaudvarunkban, hanem a Csalán Termelői Piacon Veszprémben, valamint a Litéri Termelői Piacon is megtalálhatják termékeinket. Örömmel vagyok ezeken a piacokon, hiszen csupa jó dolog történik: hagyományosan elkészített, egészséges húskészítményeket kínálhatok az embereknek, és mindig kitűnő beszélgetésekre van lehetőség. Sok visszajelzést kapunk, a minap egy hölgy megjegyezte, hogy szerinte a megyében mi csináljuk a legjobb kolbászt. Nagyon örülünk ezeknek, főként, mert mint tudjuk, a legnagyobb elismerés a visszatérő vásárló.

Termékeink minőségére mindig nagy figyelmet fordítunk. A régi, hagyományos recepteket, módszereket követjük: 3 hét sós pácolás és, kb 1 hetes bükkfalisztes füstölést követően kínáljuk termékeinket.

Az én kedvencem az angol szalonna. Paradicsommal és paprikával felülmúlhatatlan!