Leckék rétessütésből

Nyomtatóbarát változat
.
Leckék rétessütésből
.

Ettél már igazán finom rétest? Olyat, ami után mind a 10 ujjadat megnyalnád? A nagyszülők még tudták, hogy állítsák össze úgy a rétestésztát, hogy az könnyen nyújtható legyen. Tudták a titkot, amitől a rétes a sütemények legkedveltebbike lehetett. Legyen az mákos, meggyes, túrós, vagy akár mákos-almás. Most itt a lehetőség, hogy Te is bepillantást nyerhess a réteskészítés folyamatába az igazán hozzáértő mesterek mellett.

Kun Lászlóné kész arra, hogy megossza velünk legféltettebb titkát is a rétes készítéssel kapcsolatban. A szó azonban elszáll, a gyakorlat marad. Ez alkalommal nem csak megnézheted az eljárást, de Te Magad fogod gyúrni, nyújtani, tölteni a rétest, ami aztán a kemencében igazi süteménnyé varázsolódik. 
Te is megtanulhatod azokat a praktikákat, fortélyokat, recepteket, melyekkel a legfinomabb rétesek készülhetnek. Így nem csak a sütnivalót viheted haza, de kész rétessel is kedveskedhetsz az otthon maradottaknak.

Igény szerint lehetőséget biztosítunk az Ösküi Kerektemplom megtekintésre. 

Időpontok:

2016. október 8. (szombat) - Betelt

2016. október 15. (szombat)

Egy napra legfeljebb 12 főt tudunk fogadni, melyre a helyeket a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. Ezért kérjük, ha már döntött, mielőbb jelentkezzen a timi [at] csalan [dot] hu e-mail címen!

Utazási információk:

Az utazás Ösküre telekocsikkal valósul meg, megyben az utasok együttesen állják a kocsifutás költségét. 

Bővebb információ: timi [at] csalan [dot] hu