RECEPTVERSENY INDUL!

hír a(z) kategóriában
Nyomtatóbarát változat
.
RECEPTVERSENY INDUL!
.

Még mindig tele a polc? Akkor itt az alkalom, nevezz be most induló receptversenyünkre! Segítünk kiüríteni az éléskamrát, hogy legyen hely az újabb befőtteknek!

Ürítsük ki együtt a kamrát! Az eper szezonnal hamarosan kezdetét veszi az idei befőzések időszaka, s mégis, sokan jártunk úgy, hogy még a tavalyi termést sem tüntettük el a polcokról. A spájz kiürítésében leszünk most segítségedre a receptverseny meghirdetésével, mellyel ösztönözünk Téged is a korábban felhalmozott javak feldolgozására.

 

A receptverseny április 4-től május 2-ig tart. A Csalán Egyesület ezen időintervallumban várja az olyan egészséges, lehetőleg adalékanyagoktól mentes recepteket, melyek egyik fő hozzávalója üvegekben házilag eltett finomság.

 

Küszöbön a Húsvét, nyakunkon a sütés-főzés. Érdemes olyan receptek után nyúlni, amiről előre tudjuk, megfelel a verseny kiírásának. Ezek után már csak széles mosollyal oda kell állni a tűzhely mellé, néhány fotót készíteni a munkafázisokról, majd az ízes, illatos fotókat recepttel és a hozzávalók, valamint az elkészítés menetének pontos megadásával továbbítani a megmindigteleapolc [at] csalan [dot] hu e-mail címre.

 

A beküldött recepteket szakértői zsűri közreműködésével értékeljük, melynek tagjai Tornyos Balázs az Oliva Étterem mesterszakácsa, Poór Balázs táplálkozási szakértő, illetve a Csalán Egyesület két főmunkatársa lesznek. A zsűri által kiválasztott három díjazott értékes nyereményeket vehet át a 2012. május 10-ére tervezett díjátadón, melynek az Oliva Étterem biztosít helyet. Minden recept felkerül a Csalán Egyesület www.csalan.hu/meg-mindig-tele-a-polc oldalára, valamint közzétesszük azokat a Csalán facebook profilján is – facebook.hu/csalanegyesulet -, ahol közönségszavazattal lehet eldönteni, melyik a legnépszerűbb recept. Amely ínycsiklandó finomság a Csalán oldaláról a legtöbb megosztást kapja, annak beküldője különdíjban részesül.

 

Érdemes tehát megbolondítani a család vacsoráját, újfajta ízeket varázsolni az asztalra. Fő szempont, hogy mindez egészséges legyen, s hozzávalója a spájzból érkezzen, legyen az almakompót, paradicsomlé, lecsó esetleg zöldbab.

 

A további részleteket az alábbi versenykiírásban olvashatod, valamint információt kérhetsz az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Csalán Egyesület - 88/578 390, 06/30/ 468 4994

 

A receptversenyről egyesületünk folyamatosan tudósít a www.csalan.hu/hirek oldalon.

 

A projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg.