Mérhető megtakarítások verseny

Nyomtatóbarát változat

  Örülnél, ha kevesebb lenne a villany-, gáz- vagy vízszámlád? Szeretnél energiatakarékosabban élni? Most a megtakarításokon túl még nyerhetsz is vele! Jelentkezz a Csalán „Mérhető megtakarítások” versenyére, és érj el minél több megtakarítást 2012. december 1 és február 1 között.

A Csalán a verseny ideje alatt folyamatosan ötleteket, praktikákat ad, hogy mit is tehetsz az energiatakarékosság jegyében. Mindenképpen nyertes leszel a versenyben való részvétellel, hiszen kevesebb lesz a víz-, villany- ill. gázszámlád, és akár egy biciklivel, túrasátorral vagy társasjátékkal zárhatod a versenyt. A legjobb megtakarítást elért családok a versenyt április 1-ig folytatva az országos megmérettetésen is részt vesznek további értékes nyereményekért.

A mérhető megtakarítások versenyen a mellékletben található Jelentkezési lap kitöltésével és a csalan [at] csalan [dot] hu e-mail címre történő visszaküldésével tudsz indulni. Az induló óraállásokat 2012. december 1-én mindenképpen olvasd le, és küldd el őket a csalan [at] csalan [dot] hu e-mail címre.

 

Azok a résztvevők, akik a "Mérhető megtakarítások" programot folytatják 2013. április 1-ig, részt vesznek a Greendependent Intézet országos és nemzetközi szintű, Energiaközösségek nevű megmérettetésén is, ahol szintén komoly díjakért folyik a verseny.  

A  megtakarításokat az Energiaközösségek program klakulátorával számoljuk.

Jelentkezési lap

 

 

A program a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás pályázatának támogatásával valósul meg.


 

A program megvalósítása során együttműködünk a GreenDependent Egyesülettel, mivel programunk egyik ihletadója a GreenDependent Kislábnyom programja volt.