A termelői piacok szerepe a helyi élelmiszerek biztosításában

Nyomtatóbarát változat
.
A termelői piacok szerepe a helyi élelmiszerek biztosításában
.

Szeretnél jól működő termelői piacot indítani? Termelőként tisztába szeretnél jönni a pontos előírásokkal, amit a hatóságok ellenőrizhetnek is Rajtad? Szívesen vennéd, ha valaki tájékoztatna a termelők számára hozzáférhető támogatásokról? Fontosnak tartod, hogy megbízható legyen az általa kínált helyi élelmiszer?

Gyere el fórumunkra november 12-én Veszprémbe, hogy sok oldalról tudjál tájékozódni nem csak az előírásokról, de a lehetőségekről is.

 

A  Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Bizottságának együttműködésével fórumot szervez 2014. november 12-én Veszprémben a Városházán. A helyi termelői piacok jelentőségére, hosszú távú működéséhez szükséges információk, előírások, lehetőségek ismertetésére kerül sor a rendezvényen, amelyet önkormányzatok, civil szervezetek és őstermelők figyelmébe ajánlanak a szervezők.

A november 12-én 10 órakor Veszprémben a Városháza Kossuth termében tartandó fórumon előadásokat hallhatnak az érdeklődők a helyi élelmiszerek jelentőségéről, támogatási lehetőségekről, a termelői piacokat és árusait érintő élelmiszer-biztonsági előírásokról, közegészségügyi vonatkozásokról és az őstermelőket érintő adójogszabályokról.

A fórumon való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Csalán Egyesületnél 2014. november 10-ig a titkarsag [at] csalan [dot] hu e-mail címen vagy 88-578-390-es telefonszámon lehet.

 

Kapcsolódó anyagok: