Zöldellő teremtésvédelmi gyerekvetélkedő indul

Nyomtatóbarát változat
.
Zöldellő teremtésvédelmi gyerekvetélkedő indul
.

A Veszprémi Főegyházmegye a Csalán Egyesülettel együttműködve tanéven át tartó, 3 fordulós gyerekvetélkedőt hirdet a teremtett világ kincseinek, titkainak felfedezése mentén a természettel, egymással és Istennel való kiengesztelődés céljából.

A vetélkedőn 4 fős 4. osztályos csoportok indulhatnak a Veszprémi Főegyházmegye fenntartásában működő iskolákból. Minden csapatnak szüksége lesz felnőtt segítségre, aki rendelkezik okostelefonnal, és segít a gyerekeknek abban, hogy az elvégzett feladatokat dokumentálják és segítse beküldeni azt.  

A három, csoportmunkára épülő gyakorlati feladat segítségével  a gyerekek (esetenként családtagjaik bevonásával) együtt fedezik fel Isten teremtett világának szépségeit, titkait, majd a hat legsikeresebb csapat együtt élheti meg a nyár kalandjait egy egy hetes ingyenes fantasztikus nyári táborozás során.

 

A vetélkedő 1. fordulója már kiküldésre is került az érintett intézményekbe a jelentkezéshez szükséges információval együtt.

Az 1. forduló beérkezési határideje: 2024. január 12.

Amennyiben jelentkezni szeretne 4 fős gyerekcsapatábal az érintett intézmények valamelyikéből, vagy bővebb információért keresse a Veszprémi Főegyházmegye teremtésvédelmi megbízottját, Szalay Tímeát az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: 06-30-946-0658, teremtesvedelem [at] veszpremiersekseg [dot] hu

A vetélkedővel kapcsolatos hírek, információk nyomon követhetők a Veszprémi Főegyházmegye (www.veszpremiersekseg.hu) illetve a Csalán Egyesület (www.csalan.hu) honlapján.

.

.